Τι άλλαξε

Πολλά άλλαξαν στο Βέντινγκ κατά την απουσία μου. Ευτυχώς όμως, αυτά για τα οποία ήρθα, παρέμειναν, αλλιώς θα ‘ρχομουν; δε θα ‘ρχόμουν!

Ένα πορτοκαλί γυράδικο, το Dönerix, ανακαινίζεται και γίνεται Kafetik. Στη θέση της Schiller Bibliothek υπάρχει τώρα ένα οικόπεδο. Το αγαπημένο μου τουρκικοασιατικό εστιατόριο που έκανε μια τρομερή πάπια κρος, έγινε τώρα κυριλέ ασιάτικο. Πήγαινα χτες στο Μπάουχάους (Τέγκελ) ν’ αγοράσω ένα λάστιχο για το πλυντήριο και φτάνοντας, ρώτησα από που να βγω (από τον υπόγειο) και μου λένε ότι το Μπάουχάους δεν υπάρχει εδώ και 2 χρόνια. Όσο έλειπα, δηλαδή… Και κανείς δεν μου είπε τίποτα! Τς τς τς…

Επίσης, διαπιστώνω ότι η περιοχή γίνεται όλο και πιο κουλ. Το στάνταρ μαγαζί της έννοιας, αυτό με τα ινδικά παρεό, τα στικς και τα διάφορα διακοσμητικά έκανε την παρουσία του στην Καμερούνερ. Επίσης βλέπω συχνά ομο-ζευγαράκια στους δρόμους (δηλαδή, πάει να γίνει Μέρινγκνταμ;). Το ένα φέρνει τ’ άλλο, και να δείτε που σε μερικά χρόνια το Βέντινγκ θα είναι και πολύ ιν. Για όλους τους λόγους που ανέφερα στην πρώτη καταχώριση.

Προσεχώς, θα ανεβάσω διάφορες φωτογραφίες από την περιοχή, που τράβηξα με το κινητό μου. Μόλις πάρω κάνα δέκτη γαλάζιου δοντιού ή κάνα καλώδιο, θα δείτε και ιδίοις όμμασι, τι εστί Βέντινγκ.

4 Responses to “Τι άλλαξε”

 1. ΚΑΝΤ says:

  “…το Dönerix, ανακαινίζεται και γίνεται Kafetik. ”

  Ο Αστερίξ και οι Γότθοι…

  “…μου λένε ότι το Μπάουχάους δεν υπάρχει εδώ και 2 χρόνια.”

  Το ίδιο και το πλυντήριο…

  ” θα ανεβάσω διάφορες φωτογραφίες από την περιοχή, που τράβηξα με το κινητό μου”

  Δε μας είπες τι τράβηξες για να τις τραβήξεις..

  “…κάνα δέκτη γαλάζιου δοντιού ή κάνα καλώδιο, ”

  Όλοι γαλάζια δόντια και βύσματα ψάχνουνε τελευταία…

 2. droseltis says:

  > Το ίδιο και το πλυντήριο…

  Ποιο πλυντήριο;

 3. KANT says:

  @droseltis

  > > Το ίδιο και το πλυντήριο…

  > Ποιο πλυντήριο;

  Το οικιακό φυσικά !

 4. droseltis says:

  Αυτό δεν το κατάλαβα. Το πλυντήριο είναι καινούριο, τις προάλλες ήρθε.